Wintertraining Hans 2019 - 2020

(Aangegeven tijden zijn inclusief inspelen)

MAANDAG        
18.00-18.45  3/4-45 min bui   18.45-19.45  5/6-60 min  bui    
Mark van Wijk   August ten Berge    
Berend-Jan Florijn   Petra ten Berge    
Koen Kermans   Jeroen Samsom    
Cas Eppinga   Richard Mulder    
    Suzan Brummelhuis    
    Marjolein Hermans 6x    
         
19.45-20.30  3/4-45  min  bui   20.30-21.15  3/4-45 min  bui   21.15-22.00  3/4-45 min  bui
Ciska van Wijk   Linda Hofstede   Tom Mekenkamp
Daphne van Marle   Accelien Horsthuis   Timon Schrooten
Fieke van Kuijk   Chanine Wessels   Rob Mekenkamp
Jennifer Havinga   Avennes Krabbenbos   Bert Sauer
         
DINSDAG        
19.15-20.00  3/4-45 min  bui   20.00-21.00  7/8-60 min bui   21.00-21.45  3/4-45 min bui
Judith Mansveld   Peter Overgaauw   Frank van Baar
Anke Smalbrugge   Stef Kuiphuis   Henk-Willem Nijmeijer
Nicole Mulhof   Ivo oude Middendorp   Marco Ekkelkamp
Wendy van der Meulen   Arjan Hammink   Ferry Gigengack
    Walter v Marle    
    Mark Havinga    
    Coen Geeshink    
         
DONDERDAG        
18.00-18.45  3/4-45 min  bui   18.45-19.45  3/4-60 min bui     19.45-20.45  5/6-60 min  bui
Lennard Holleman   Thijs Oosterbroek   Koen Goselink
Niels Horsthuis   sven kottink   Laura Goselink
Jesper Hardick   Floris Bonhof   Yvette Abbing- Fokkert
    Thomas Lentelink 6x   Rutger ter Haar
        Marion Vloedgraven 
        Albert Abbing
         
20.45-21.30  3/4-45 min  bui        
Ferry Gigengack        
Stijn Hamburg        
Sebastiaan Verbaenen        

 

Trainingsindeling overzicht