Wintertraining Debbie 2019 - 2020

(Aangegeven tijden zijn inclusief inspelen)

MAANDAG        
09.00-09.50  3/4-50 min  bui     15.30-16.15  3/4-45 min bi   
Karin Kamers  18x   Maud Vehof 20x
Leonieke Lusthusz      Daan Olthof  
Hanneke Erents      Feline v Leeuwen  
      Charlotte Evers ?   
         
20.50-21.40  5/6-50 min  bui        
Martijn Kruizinga  18x      
Lianke Gerdzen         
Leon Lagendijk         
Dolf Limmen         
Daniel La Porta         
         
DINSDAG        
16.50-17.35        
vrij        
         
WOENSDAG        
17.15-18.00  3/4-45 min  bi     18.00-18.45  3/4-45 min  bi  
Douwe Keuken  20x   Wieske Boswerger 20x
Bram Penninks      Wencke ter Wal  
Jayden Breider     Maud Kosse  
Julius Thuring        
         
21.30-22.20  5/6-50 min bui         
Kelly Adams  18x      
Tabitha Limmen  ( half )        
Annemarie v der Beek         
Manon vd Berg 6x        
chantal 6x        
Na de competitie naar vrij 19-20        
         
DONDERDAG        
16.35-17.20  3/4-45 min  bi     21.30-22.20  3/4-50 min  bui  
Floris jan Verver  20x   Joery Spanjaard 16x
Mika Wolbers     Iris Grimberg  
Liam Horstman      Joyce Jonge Poerink  
Mark Kregmeier      Carlo Leusink  
         
VRIJDAG        
17.45-18.30  5/6-50 min  bui        
Gilbert Gils  18x      
Monique Gils        
Esther Booltink         
Svenja de Noord         
Nardy Slotman         
Judith 6x        

 

Trainingsindeling overzicht