Wintertraining Wouter 2023/24

(Aangegeven tijden zijn inclusief inspelen)

MAANDAG
18.00-18.45 5/6-45 min   18.45-19.30 4/5-45 min   19.30-20.30 3/4-60 min
MATHILDE EMIN   AUGUST TEN BERGE   MAUD KOSSE 2xtr
KAAT VAN DER MEULEN   PETRA TEN BERGE   SOFIE BORGMAN 2xtr
JULIETTE BROEKHUIS   RENE WANSCHERS   BOWIEN VEENHOVEN 2xtr
BENTE SIEMERINK   JUSTIN MULDER   LISANNE HEIJERMAN 2xtr
MAUDY-MARELL TER BRAAK        
         
20.30-21.15 3/4-45 min   21.15-22.15 5/6-60 min    
ACCELIEN HORSTHUIS   TOM MEKENKAMP    
AVENNES KRABBENBOS   TIMON SCHROOTEN    
FIEKE VAN KUIJK   NIELS BOSMAN    
CISKA VAN WIJK   DAAN VLOEDGRAVEN    
    LARS ARENDS    
    DANIELLE BAKKER    
         
DONDERDAG
19.00-20.00 5-6-60 min   20.00-21.00 5/6-60 min   21.00-22.00 5/6-60 min
MARION THURINK/WIERSMA   CARLIJN DEMMER   MARION VLOEDGRAVEN
MAAIKE THURINK   ANIEK OUDE WOLBERS   AMBER DIJKSTRA
SEVILAY LUIKEN-DALI   KESHIA WINKELHORST   MELANIE DIJKSTRA
LIEKE KUIPERS   KAROLA VEENHUIZEN   LAURA GOSELINK
LEONIE VAN DEN BOS   MARJOLEIN OUDE GROOTE BEVERBORG   GERY VAN IERSEL
MARIEKE BRINKMAN   MARLEEN DE LEEUW    
         
Trainingsindeling Overzicht