Wintertraining Debbie 2021/2022

(Aangegeven tijden zijn inclusief inspelen)

MAANDAG
15.30-16.15 5/6-45 min 20xbi   16.15-17.00 3/4-45 min 20xbi   19.55-20.40 3/4 -45 min 18x bui
Charlotte Evers   Lise Nijland   Anouk van Baggum
Feline Kets   Jasmijn van Baggum.   Saskia Smelter
Evi Habers   Stijn de Jong/liefers   Beate ten Bokum
Elin Nijland   Jort kuiphuis   Danielle Kuiphuis
Eline 4x   Roos v der Kolk 4x    
         
20.40-21.10 2per 30 min 18xbui   21.10-21.55 3/4-45 min 18xbui    
Karin Kamers   Dolf Limmen    
Laura Hulsman .   Leon Lagendijk    
    Tom Bokhove    
    Daniel La Porta    
         
DINSDAG
21.40-22.25 3/4-45 min 18xbui        
Jochem Koedijk        
Dennis de Wolde        
Jan Dekker        
         
WOENSDAG
17.00-17.45 5/6-45 min 20xbi   18.00-18.45 5/6-45 min 18xbui   18.45-19.35 5/6-50 min 18xbui
Bente Siemerink   Wencke ter Wal   Annemarie vd Beek
Benthe Waardenburg   Maud Kosse   Chantal Olde Heuvel
Bauke Waardenburg   Dorien Smellink   Tabitha Limmen
Wessel Waardenburg   Sofie Borgman   Anneloes Keijzer
Bas v der Meulen   Bowien Veenhoven   Kelly Adams
    Lisanne Heijerman    
         
DONDERDAG
15.45-16.30 3/4-45 min 20xbi        
Lars van Baggum.        
Laurens Kokkeling        
Wout Quik        
         
VRIJDAG
17.15-18.00 3-4-60 min 18xbui   18.00-19.00 5/6-60 min 18xbui   19.00-19.45 3/4-45 min 14xbui
Marloes Eppinga   Monique Wils   Rogier Versluis
Teun Schóller   Esther Booltink   Hein Busger op Vollenbroek
Carlyn Wolbert   Nardy Slotman   Rene de Boer
Imke van Olffen   Gilbert Wils   Dylan Kuipers
Petros Sedrakyan   Svenja de Noord    
    Joyce van Rootseler    
         
Trainingsindeling Overzicht