Wintertraning Wim 2021/2022

(Aangegeven tijden zijn inclusief inspelen)

MAANDAG
15.00-15.45 3/4-45 min   15.45-16.45 5/6-60 min   16.45-17.45 5/6-60 min
Lenn Vehof   Marijn Keur 2x tr   Stijn oude Groeniger
Wout Luttikhuis   Julius Volmerink 2x tr   Siem Bultink
Jayden Breider   Job Neerhof 2x tr   Mats Nijhuis
Liam Horstman   Douwe Keuken   Bram ten Brinke
    Hugo Holtus 2x tr   Elvis Reekers
         
18.30-19.30 5/6-60 min   19.30-20.30 7/8- 60 min   20.30-21.30 7/8-60 min
Annemieke Schuurman   Laure v den Berg   Harro Eppinga
Laura ten Berge   Manon v den Berg   Renate v Kampen
Cato Russchenkamp   Leonie Leurink   Margit Biemans
Christine Nijmeier   Marjolein Hermans   joop Nijenhuis
Cecile Hudepohl   Suzan Brummelhuis   Ellen van Puffelen
Marley ten Berge   Jolanda Lesscher   Niels Middelhuis
    Femke Halenbeek   Atty Poelma
        Marlies Bomhof 4x
         
21.30-22.30 7/8-60 min        
Peter Morshuis        
Maurice de Vries        
Martinus Elbertsen        
Marcel Ardjoen        
Bert Frowijn        
Dennis Wilt        
Tijmen Reinders        
Rogier Versluis        
         
DINSDAG
15.30-16.15 3/4-45 min   16.15-17.00 3/4-45 min   17.00-18.00 5/6-60 min
Jort Slotman   Mees v den Broek   Menno ten Brummelhuis 2x tr
Silvijn Volmerink   Thibaud v Wijk   Teun v Leeuwen 2x tr
Jeff Ellenbroek 2xtr   Lars Morsink   Bas Overdijk 2x tr
        Jurjen Eppinga 2x tr
        Mieke Balt
         
18.00-18.45 5/6-45 min        
Bente Nales        
Laura Lesscher        
Emma Sprukkelhorst        
Petros Sedrakyan        
Imke van Olffen        
         
WOENSDAG
09.00-09.45 5/6-60 min   14.15-15.00 3/4-45 min   15.00-15.45 3/4-45 min
Lisette Ruessink- vd Kolk   Jan Overdijk   Job Neerhof
Marjolein ten Hoopen   Freek Schuyl   Julius Volmerink 2x tr
Ann Kollen   ?   Krijn Homan
Karen Munnink       Thijs Slotman
Danielle Boelen        
Lianke Gerdzen        
         
15.45-16.30 3/4-45 min   16.30-17.30 5/6-60 min   17.30-18.15 5/6-45 min
Emma Korf 4x   Juliette Lutke Holzik 2x tr   Sem Bronswijk
    Yob Balkema 2x tr   Stan Horsthuis
    Mats Hermans 2x tr   Jorrit Efftink
    Christian Lesscher 2x tr   Mathis Hermans
    Britt ten Berge 2x tr   Valentijn Harperink ?
        Niek Lesscher 4x
         
18.15-19.00 3/4-45 min   19.00-20.00 5/6-60 min   20.00-21.30 11/12- 90 min
Sabine Diepenmaat   Nicolle Nijmeijer   Martijn Nordbeck
Ibo Oosterdijk   Michelle Ekkelkamp   Tim Hermans
Marcel Diepenmaat   Lotte Bouwhuis   Joost Botman
    Femke Markerink   Frank Bruggink
    Gonnie de Koning   Jord Bruggink
    Martine Koebrugge   Rik Wobben
        Gerrit Heersink
        Marle Heersink
        Melvin Dorgelo
        Sander Bosman
        Wout Botman
        Wout Botman 2xtr
        Jarne Egberink
        Tim Egberink
        Brecht Hulsman 2xtr
         
21.30-22.30 7/8-60 min        
Maarten Ongering        
Chris Boskemper        
Ivo Rupert        
Joran Wiemer        
Dennis Boumans        
Sjors Horsthuis        
Marcel van Veghel        
         
DONDERDAG
15.15-16.15 7/8-60 min   16.05-17.05 5/6-60 min   16.55-17.55 5/6-60 min
Hugo Wisselink   Lynn Frowijn   Bas Overdijk 2x tr
Niels Ensink   Josee Schukkert   Laure v Marle
Guus Venema   Elin Reilink   Teun v Leeuwen 2x tr
Julius Thuring   Britt ten Berge 2x tr   Kay ten Brummelhuis
Kai Oosting 2xtr   Juliette Lutke Holzik 2x tr   Jurjen Eppinga 2x tr
Boris Lindeman        
Bauke Waardenburg 2xtr        
         
17.45-18.45 7/8-60 min   18.45-19.30 3/4-45 min   19.30-20.30 8/9-60 min
Pim Goossens   Evert Keuken   Daan Kuiphuis
Rianne Peters   Hugo Mulhof   Maaike Reijrink
Ron Slomp   Arjan Morsink   Rosa Amptmeijer
Karin Kramer       Guido Timmer
Annemarie Zuithof       Martijn Tibbe
Carlijn Pierik 4x       Marlies Vons- v Leeuwen
Nanda Achteren       Jorine Borgman
Gonda Gerritsen       Sirwan Kadir
        Elon Reijrink
         
20.30-21.30 7/8-60 min   21.30-22.30 5/6-60 min    
Renee Bal   Jasper Lucassen    
Rienk Bakker   Pim van Breukelen    
Arthur Egberink   Thomas Smit    
Paul v Buuren   Ivar Kroese    
Han Stoker   Kelvin Teunis    
Arend-Jan ten Bergen        
Jeroen Haak        
         
VRIJDAG
14.45-15.30 7/8-45 min   15.30-16.15 7/8-45 min   16.15-17.00 5/6-45 min
Hugo Holtes + Marle   Tessa Veldhuis + Marle   Mats Hermans 2x tr + Marle
Marijn Keur 2x tr   Milou Oberje   Simon Baas
Pepijn Peters   Simone Lesscher   Tristan te Kulve
Gijs vd Beek   Marith Breuker   Christian Lesscher 2x tr
Jeff Ellenbroek 2xtr   Elin Horstman   Tim Jansen
Morris Verver   Daphne Korbag   Kai Oosting
Noud Wennink   Joep vd Moesdijk   Yob Balkema 2x tr
Nout Quak   Anne Korf   Dion van Essen
         
17.00-17.45 3/4-45 min   17.45-18.30 3/4-45 min   18.30-20.00 5/6-90 min
Lauren Haarhuis   Luuk Smellink   Joost Kuiphuis
Juliette Broekhuis   Tom Vanstiphout   Gijs v Leeuwen
Maudy-Marell ter Braak   Owen ter Wal   Veere Heersink
Fleur Baas   Jort Kosse   Brecht Hulsman
        Wout Botman
        Pleun Timmer
         
20.00-21.00 5/6-60 min   21.00-21.45 3/4-45 min    
Marleen Kunst   Amber Dijkstra    
Marco van den Berg   Mellanie Dijkstra    
Jan Karel Kunst        
Jelmer Laernoes        
Maarten van Eldik        
Marjolein Oude Groote Beverborg        
         
ZATERDAG
09.00-10.00 3/4-45 min 10x   10.00-11.00 7/8-60 min 10x   11.00-11.45 3/4-45 min 10x
Nicoline Broekhuis   Ivar Hannessen   Linde Bonhof
Ingmar Waardenburg   Lydia Hannessen   Britt Nijland
Petra Eppinga   Jolanda Bruggink   Emma ter Bals
Ciska Wanschers   Truze van Bree    
    Gerdien ter Braak    
    Michel Leermakers    
    Marischka Straatman/leermakers    
         
11.45-12.30 3/4-45 min 10x        
Marco Groeneweg 4x        
Trea Groeneweg 4x        
Inge Abbink        
         
Trainingsindeling Overzicht