Wintertraning Hans 2021/2022

(Aangegeven tijden zijn inclusief inspelen)

MAANDAG
18.00-18.45 3/4-45 min   18.45-19.45 5/6-60 min   19.45-20.30 3/4-45 min
Mark van Wijk   August ten Berge   Ciska van Wijk
Berend-Jan Florijn   Petra ten Berge   Daphne van Marle
Cas Eppinga   Jeroen Samsom   Fieke van Kuijk
    Richard Mulder   Jennifer Havinga
    Rene wanschers    
    Justin Mulder 4x    
         
20.30-21.15 3/4-45 min   21.15-22.00 3/4-45 min    
Linda Hofstede   Tom Mekenkamp    
Accelien Horsthuis   Timon Schrooten    
Avennes Krabbenbos   Bert Sauer    
Annemarie Groothengel   Daan Vloedgraven    
         
DINSDAG
19.15-20.00 3/4-45 min   20.00-21.00 7/8-60 min   21.00-22.00 5-6-60 min
Anke Smalbrugge   Stef Kuiphuis   Frank van Baar
Nicole Mulhof   Arjan Hammink   Henk-Willem Nijmeijer
Wendy van der Meulen   Peter Overgaauw   Ferry Gigengack 2x tr
Judith Mansveld   Walter v Marle   Niels Bosman
    Mark Havinga   Sebastiaan Verbaenen
    Coen Geeshink   Stijn Hamburg
    Sjoerd van der Peet    
         
DONDERDAG
17.00-18.00 5/6-60 min   18.15-19.00 3/4-45 min   19.00-19.45 3/4-45 min
Lennard Holleman   Carlijn Demmer   Thijs Oosterbroek
Niels Horsthuis   Aniek oude Wolbers   sven kottink
Jesper Harding   Lianne Withag   Floris Bonhof
Sepp Oude Wolbers   Marloes Arends   Thomas Lentelink
Thijs Jansen        
Chris Wanschers        
         
19.45-20.30 3/4-45 min   20.30-21.30 5-6-60 min    
Laura Goselink   Ferry Gigengack 2x tr    
Rutger ter Haar   Steven Molenbroek    
Marion Vloedgraven   Tobias Versluis    
Albert Abbing   Collin Helle    
    Gijs Adams    
    Bart Slotman    
         
Trainingsindeling Overzicht