Wintertraning Marle 22/23

(Aangegeven tijden zijn inclusief inspelen)

MAANDAG
15.30-16.15 3/4-45 min   16.15-17.00 4/5-45 min    
CHARLOTTE EVERS   LISE NIJLAND    
ELIN NIJLAND   JASMIJN V BAGGUM    
ELINE LEPPINK   STIJN DE JONG LIEFERS    
    JORT KUIPHUIS    
    ROOS V DER KOLK    
         
WOENSDAG
18.15-19.00 3/4-45 min   19.00-20.00 9/10-60 min WIM/MARLE    
JULIA TAMMERSVELD   WOUTHILDA BROKELMAN    
LISA MONNIK   FEMKE MARKERINK    
ALEXIA BRAAMHAAR   LOTTE BOUWHUIS    
SOPHIE KUIJPERS   LISA BLOM    
    LINDA LEUSHUIS    
    NICOLLE NIJMEIJER    
    MARTINE KOEDIJK    
    YVONNE EGBERINK    
    ELLEN VAN PUFFELEN    
    KARIN MORSHUIS    
         
VRIJDAG
17.00-17.45 5/6-45 min   17.45-18.30 3/4-45 min   18.30-19.15 3/4-45 min
RENS TIJNK   ISELIN VAN OMMEN   VERA MORSINK
NOUT SCHROOTEN   BENTE STEGE   JELTE BLOM
MAURITS KOCKELINK   JOLIEN   MEREL LOMAN
BRAM WIEMER   PIEN   NINA SCHELL
SEPP        
JOEY DINGER        
         
19.15-20.15 5/6-60 min        
WENCKE TER WAL        
MAUD KOSSE        
DORIEN SMELLINK        
SOFIE BORGMAN        
BOWIEN VEENHOVEN        
LISANNE HEIJERMAN        
         
Trainingsindeling Overzicht