Zomertraining Wim 2021

Tip: Om het volledige overzicht te zien moet je even naar rechts scrollen.
(Aangegeven tijden zijn inclusief inspelen)

MAANDAG            
15.00-16.00  5/6-60 min   15.50-16.50  5/6-60 min     16.40-17.40  5/6-60 min    17.30-18.30  7/8-60 min
Lenn Vehof   Bowien Veenhoven 2xtr   Lars Morsink    Imke van Olffen 
Wout Luttikhuis   Sofie Borgman 2xtr   Stijn oude Groeniger   Petros Sedrakyan 
Thijs Zwerink   Lisanne Heijerman 2x tr   Siem Bultink   Loes Bruggink 
Jayden Breider    Marijn Keur 2x tr   Mats Nijhuis    Bente Nales 
Liam Horstman   Julius Volmerink 2x tr   Bram ten Brinke    Laura Lesscher 
    Julia v Krimpen 2x tr       Ilse Wanschers 
            Emma Sprukkelhorst
             
18.30-19.30  5/6-60 min    19.30-20.30   7/8- 60 min      20.30-21.30   7/8-60 min     21.30-22.30  5/6-60  min 
Annemieke Schuurman    Laure v den Berg   Harro Eppinga   Peter Morshuis
Laura ten Berge   Manon v den Berg    Renate v Kampen   Maurice de Vries
Cato Russchenkamp   Leonie Bonhof    Margit Biemans   Martinus Elbertsen
Christine Nijmeier      Karola Veenhuizen    Paulien Engbersen   Marcel Ardjoen
Cecile Hudepohl     Marjolein Hermans   joop Nijenhuis   Bert Frowijn
Marley ten Berge   Suzan Brummelhuis   Maurice Houtsma   Dennis Wilt
    Jolanda Lesscher 1/17   Ellen van Puffelen    
    Patricia Slijp        
DINSDAG            
14.45-15.30   15.30-16.15  3/4-45 min    16.15-17.00  3/4-45 min   17.00-18.00  5/6-60  min 
    Elin Horstman    Mees v den Broek    Menno ten Brummelhuis 2x tr
    Jort Slotman   Thibaud v Wijk    Teun v Leeuwen 2x tr
    Silvijn Volmerink       Bas Overdijk 2x tr
    Marith Breuker        Jurjen Eppinga 2x tr
            Bas Timmer
18.00-18.45  3/4-45 min            
Gilian Doornekamp            
Lotte Scholten            
Leendert Beltman            
Iris Holsappel 1/17            
             
WOENSDAG            
09.00-09.45  3/4-45 min       14.15-15.00  3/4-45 min     
Lisette vd Kolk       Jan Overdijk    
Marjolein ten Hoopen       Freek Schuyl    
Ann Kollen       ?    
             
15.00-15.45  3/4-45 min    15.45-16.30  3/4-45 min    16.30-17.30  5/6-60 min    17.30-18.15  3/4-45 min 
Job Neerhof    Julia van Krimpen 2x tr   Juliette Lutke Holzik 2x tr   Sem Bronswijk
Julius Volmerink 2x tr   Lisanne Heijerman 2x tr   Yob Balkema 2x tr   Stan Horsthuis
Krijn Homan   Sofie Borgman 2x tr   Mats Hermans 2x tr   Jorrit Efftink
Thijs Slotman    Bowien Veenhoven 2x tr   Christian Lesscher 2x tr   Mathis Hermans
        Britt ten Berge 2x tr   Valentijn Harperink
18.15-19.00  3/4-45 min             
Sabine Diepenmaat               
Ibo Oosterdijk               
Marcel Diepenmaat             
Sophie Rikkink            
             
19.00-20.00  9/10-60 min    20.00-21.30  13/14- 90  min         21.30-22.30  9/10-60 min  
Nicolle Nijmeijer   Martijn Nordbeck   Tim Engberink   Maarten Ongering
Gonnie de Koning   Tim Hermans   Jarne Egberink   Chris Boskemper
Linda Leushuis   Joost Botman   Gerrit Heersink   Ivo Rupert
Martine Koedijk   Frank Bruggink   Marle Heersink   Joran Wiemer 
Michelle Ekkelkamp   Jord Bruggink   Sander Schuurman   Dennis Boumans 
Lotte Bouwhuis   Rik Wobben   Wouter Assink   Sjors Horsthuis
Karin Morshuis   jan van Helvert   Eric schut   Martijn Lutke Holzik
Saskia ten Berge           Thomas Jacobs
Yvonne Egberink           Marcel van Veghel ?
             
DONDERDAG            
15.15-16.15  7/8-60  min    16.15-17.15  5/6-60 min   17.05-18.05  7/8-60 min    17.55-18.45  5/6-45 min 
Hugo Wisselink    Helena Aslan    Bas Overdijk 2x tr   Lynn Frowijn
Niels Ensink    Lotte Mulder    Mieke Balt    Josee Schukkert 
Guus Venema   Noortje Mulder   laure v Marle   Elin Reilink 
Douwe Keuken   Sietske Lindeman   Teun v Leeuwen 2x tr   Britt ten Berge 2x tr
Fleur Baas   Sarah Bretagnon   Kay ten Brummelhuis   Juliette Lutke Holzik 2x tr
Pim Jacobs       Menno ten Brummelhuis 2x tr    
Julius Thuring        Jurjen Eppinga 2x tr    
             
18.45-19.30  3/4-45 min    19.30-20.30  7/8-60 min    20.30-21.30  3/4-45 min     21.30-22.30  6/7-60 min   
Melanie Dijkstra   Paul Loohuis   Daan Kuiphuis     Renee Bal 
Amber Dijkstra 2x tr   Gert-Paul Bonhof   Maaike Reijrink   Rienk Bakker
Julie Vanstiphout    Evert Keuken   Rosa Amptmeijer   Arthur Egberink
Maarten Smellink    Hugo Mulhof   Guido Timmer    Paul v Buuren
    Berend Russschenkamp   Martijn Tibbe    Han Stoker   
    Arjan Morsink   Marlies v Leeuwen    Pim van Breukelen
    Maurice de Boer 3/15   Jorine Borgman    Arend-Jan ten Bergen
    Erwin Mulder   Elon Reijrink ?    Jasper Lucassen
             
VRIJDAG            
14.45-15.30  5/6-45 min      15.30-16.15  7/8-45 min      16.15-17.00  5/6-45 min      17.00-17.45  3/4-45 min   
Yob Balkema  2x tr       + JORD   Tessa Veldhuis        Mats Hermans 2x tr     + JORD   Lauren Haarhuis
Hugo Holtes   Milou Oberje        + JORD   Simon Baas   Juliette Broekhuis
Marijn Keur 2x tr   Jort vd Kooi         Tristan te Kulve   Maudy-Marell ter Braak 
Pepijn Peters     Simone Lesscher    Christian Lesscher  2x tr    
Gijs vd Beek    Daan Olthof   Tim Jansen     
Jeff Ellenbroek   Daphne Korbag   kai Oosting     
Morris Verver   Joep vd Moesdijk         
Noud Wennink 4x             
             
17.45-18.30  3/4-45 min      18.30-20.00  7/8-90 min        20.00-21.00  5/6-45 min 
Luuk Smellink   Joost Kuiphuis   Eline Nijenhuis    Marleen Kunst
Tom Vanstiphout   Iris Kuiphuis    Brecht Hulsman    Jan Karel Kunst
Owen ter Wal   Gijs v Leeuwen   Wout Botman    Kirsten Liedebaum 
Jort Kosse    Veere Heersink   Pleun Timmer   Nanda Achteren
            Gonda Gerritsen
        21.00-22.00    
        Tessa ter Brugge 4x    
        Kyllian ter Brugge 4x    
        Pim Goossens    
        Rianne Peters    
        Ron Slomp    
        Karin Kramer    
ZATERDAG            
08.30-09.00  2-30 min  10x    09.00-10.00   5/6-60 min  10x   10.00-11.00   5/6-60 min  10x   11.00-11.45  3/4-45 min  10x 
Linda Hofstede-Wispelweij   Nicoline Broekhuis         Ivar Hannessen            Maaike Engbers 
Annemarie Groothengel   Ingmar Waardenburg    Lydia Hannessen   Bregt Schuttenbeld 
    Danielle Wesselman    Marischka Straatman/leermakers Linde Bonhof
    Petra Eppinga   Michel Leermakers   Britt Nijland 4x
    Ciska Wanschers   Jolanda Bruggink     
11.45-12.30  3/4-45 min  10x       Truze van Bree    
Laura oude Vrielink            
Jelmer Laernoes            
Maarten van Eldik            
Marjolein Oude Groote Beverborg           

 

 

Zomertraining Hans 2021

Tip: Om het volledige overzicht te zien moet je even naar rechts scrollen.
(Aangegeven tijden zijn inclusief inspelen)

MAANDAG        
18.00-18.45  3/4-45 min     18.45-19.45  5/6-60 min       
Mark van Wijk   August ten Berge    
Berend-Jan Florijn   Petra ten Berge    
Cas Eppinga    Jeroen Samsom    
    Richard Mulder    
    Rene wanschers    
    Martin Moldovan 4x    
         
19.45-20.30  3/4-45 min     20.30-21.15  3/4-45 min      21.15-22.00  3/4-45 min  
Ciska van Wijk   Linda Hofstede   Tom Mekenkamp
Daphne van Marle   Accelien Horsthuis   Timon Schrooten
Fieke van Kuijk   Chanine Wessels   Bert Sauer
Jennifer Havinga   Avennes Krabbenbos   Daan Vloedgraven 
         
DINSDAG        
19.15-20.00  3/4-45  min      20.00-21.00  5/6-60 min     21.00-21.45  3/4-45 min 
Judith Mansveld   Stef Kuiphuis   Frank van Baar
Anke Smalbrugge   Arjan Hammink   Henk-Willem Nijmeijer
Nicole Mulhof   Peter Overgaauw   Ferry Gigengack 2x tr
Wendy van der Meulen   Walter v Marle   Niels Bosman
    Mark Havinga    
    Coen Geeshink    
         
DONDERDAG        
17.00-18.00  7/8-60 min    18.00-18.45  3/4-45 min     19.00-19.45  3/4-45 min   
Lennard Holleman   Carlijn Demmer   Thijs Oosterbroek
Niels Horsthuis   Aniek oude Wolbers    sven kottink
Jesper Harding   Lianne Withag   Floris Bonhof
Sepp Oude Wolbers   Marloes Arends   Thomas Lentelink 
Tom Raanhuis        
Thijs Jansen        
Chris Wanschers          
         
         
19.45-20.45  5/6-60 min     20.45-21.45  5-6-45 min       
Koen Goselink   Ferry Gigengack 2x tr    
Laura Goselink   Stijn Hamburg    
Yvette Abbing- Fokkert   Sebastiaan Verbaenen    
Rutger ter Haar   Bart Slotman ?     
Marion Vloedgraven    Steven Molenbroek    
Albert Abbing   Tobias Versluis    
    Collin Heller    

Zomertraining Debbie 2021

(Aangegeven tijden zijn inclusief inspelen)

MAANDAG        
15.15-16.00  5/6-45 min  17x   16.00-16.45  3/4-45 min  17x   16.45-17.30  3/4-45 min  17x
Felien v Leeuwen   Lise Nijland    Jesse Wilmink 
Charlotte Evers     Jaelinn Aalders   Gijs Smalbrugge
Feline Kets    Jasmijn van Baggum   Egbert Hamburg
Evi   Stijn 4x   Julian Borggreve
Elin Nijland        
         
18.45-19.15  2-30 min   17x   19.15-20.05  5/6-50 min  17x   20.05-20.50  3/4-45 min  17x
Vincent ten Thij   Karin Kamers   Danielle Kuiphuis
Gea Martinus   Hanneke Erents   Anouk v Baggum
    Marleen Wijnstra 4x   Saskia Smelter
    Laura Hulsman 4x   Beate ten Bokum
    Evelien van Bergen 4x    
20.50-21.35  3/4-45 min  17x        
Dolf Limmen    TIJDENS DE AVONDKLOK ZIJN ALLE LESSEN OP     
Leon Lagendijk    MAANDAG VAN DEBBIE 15 MIN EERDER.    
Tom Bokhove 4x   VERVALT DE AVONDKLOK DAN ZIJN DIT DE TIJDEN.    
Rogier Lohuis 4x   MENSEN ZIJN GEINFORMEERD.    
         
         
DINSDAG        
21.40-22.25  3/4-45 min  14x        
Jochem Koedijk         
Dennis de Wolde        
Jan Dekker        
?        
WOENSDAG        
17.15-18.00 3/4-45 min  18x       18.00-18.45  3/4-45 min  18x   18.45-19.35  5/6-50 min  18x
Boris Lindeman    Wencke ter Wal   Annemarie vd Beek
Bente Siemerink    Maud Kosse   Chantal Olde Heuvel
Benthe Waardenburg    Dorien Smellink   Tabitha Limmen ( begint later ivm operatie )
Bauke Waardenburg       Anneloes Keijzer 
        Kelly Adams
         
DONDERDAG        
         
15.45-16.30 3/4-45 min  18x        
Lars van Baggum        
Laurens Kokkeling         
Wout Quik         
         
21.15-22.00  3/4-45 min  18x   DEZE GROEP BEGINT 15 MIN EERDER TIJDEN DE AVONDKLOK.
Ronald Vehof   IS DE AVONDKLOK AFGELOPEN DAN IS DIT DE GOEDE TIJD. 
Luuk Sanders   MENSEN ZIJN GEINFORMEERD    
Martijn Jazet 4x        
Mark van Leeuwen 4x        
         
VRIJDAG        
17.00-18.00  5/6-60 min  18X   18.00-19.00  5/6-60 min 18X     
Marloes Eppinga   Svenja de Noord     
Anna ter Morsche   Nardy Slotman     
Ank Wennekink    Esther Booltink    
Teun Schóller    Gilbert Wils     
Carlyn Wolbert    Monique Wils    
    Joyce van Rootseler    

Zomertraining Marle 2021

(Aangegeven tijden zijn inclusief inspelen)

WOENSDAG        
14.45-15.30  3/4-45 min   15.30-16.15  3/4-45 min   16.15-17.00  3/4-45 min
Thijs de Boer   Anna Wesselman   Anna kocken
Floris Nas   Gijs Woolderink   Pien Kamphuis
Lars Bronswijk   Jort van Aagten   Fien Kemper
        Alexia Braamhaar
         
DONDERDAG        
16.15-17.00  3/4-45 min        
Sije Boonstra        
Boris Boonstra