Zomertraining Wim 2020

Tip: Om het volledige overzicht te zien moet je even naar rechts scrollen.
(Aangegeven tijden zijn inclusief inspelen)

MAANDAG            
14.45-15.30  3/4-45 min   15.30-16.15  3/4-45 min   16.15-17.00  3/4-45 min   17.00-17.45  3/4-45 min
Mats Meulenkamp   Tara Meulenkamp   Lisanne Heijerman 2x tr   lieke Zweers
Lenn Vehof   Luna Perdoc   Marijn Keur 2x tr   Lynn Frowijn
Wout Luttikhuis   Bowien Veenhoven   Julius Volmerink 2x tr   Josee Schukkert 
Thijs Zwerink   Sofie Borgman   Julia v Krimpen 2x tr    
             
18.00-18.30 duo-30 min            
duo tr            
Annemarie Groothengel ?            
             
18.30-19.30  5/6-60 min    19.30-20.30   5/6- 60 min     20.30-21.30   5/6-60 min     21.30-22.15  3/4-45 min  
Annemarie Zonder   Michelle Ekkelkamp   Harro Eppinga   Hans Trooster
Laura ten Berge   Lotte Bouwhuis   Renate v Kampen   Peter Morshuis
Cato Russchenkamp   Irma Schneider   Marcel Ardjoen   Maurice de Vries
Christine Nijmeier      Karin Morshuis   Margit Biemans   Martinus Elbertsen
Inemarie Hudepohl     Saskia ten Berge   Joop Nijenhuis    
Marley ten Berge   Yvonne Egberink   Ellen v Puffelen    
             
DINSDAG            
15.00-15.45  5/6-45 min   15.35-16.35  5/6-60 min   16.35-17.20  3/4-45 min   17.10-18.10  5/6-60  min
Elin Horstman 4x   Mees v den Broek    Juliette Harperink   Menno ten Brummelhuis 2x tr
Fiene kraaij 4x   Thibaud v Wijk    Eva Ramdhani   Teun v Leeuwen 2x tr
Jort Slotman   Stein Meissner   Veerle Hegeman   Bas Overdijk 2x tr
Silvijn Volmerink   Julian Motke   Sarah Bretagnon   Jurjen Eppinga 2x tr
Liam Kelly   Mats Groothuis    18.10-18.55  3/4-45 min   Bas Timmer
        Amber Dijkstra 2x tr    
        Julie Vanstiphout 2x tr    
        Maarten Smellink     
             
WOENSDAG            
14.00-14.45  3/4-45 min              
Jan Overdijk            
Freek Schuyl            
?            
             
14.45-15.30   3/4-45 min   15.30-16.15  3/4-45 min   16.15-17.00  3/4-45 min   17.00-18.00  5/6-60 min
Job Neerhof 2x tr   Julia van Krimpen 2x tr   Juliette Lutke Holzik 2x tr   Cas Eppinga 2x tr
Julius Volmerink 2x tr   Sietske Menke   Yob Balkema 2x tr   Thijmen Hofstede
Krijn Homan   Lisanne Heijerman 2x tr   Mats Hermans 2x tr   Stan Horsthuis
Thijs Slotman 4x       Christian Lesscher 2x tr   Sem Bronswijk
18.00-18.45  3/4-45 min           Jasper Strootman
Sabine Diepenmaat               
Ibo Oosterdijk               
Marcel Diepenmaat             
Sophie Rikkink            
             
18.45-19.45  5/6- 60 min   19.45-21.15  13/14- 90  min         21.15-22.15  5/6-60 min  
Nicolle Nijmeijer   Gerrit Heersink   Rik Wobben   Martijn Lutke Holzik
Gonnie de Koning   Marle Heersink   Tim Engberink   Thomas Jacobs
Linda Leushuis   Jarne Egberink   Tim Hermans   Maarten Ongering
Lotte ten Heggeler   Frank Bruggink   Joost Botman   Chris Boskemper
Femke Markerink   Mart Nijenhuis    Sander Schuurman   Ivo Rupert
Martine Koedijk   Martijn Nordbeck   Rik Wobben   Sjors Horsthuis ?
    Eric Schut   Wouter Assink   Joran Wiemer ?
            Dennis Boumans ?
DONDERDAG            
15.00-16.00  5/6-60  min    16.00-17.00  5/6-60 min      17.00-18.00  7/8-60 min   18.00-18.45  2-45 min
Hugo Wisselink    Jorrit Efftink   Bas Overdijk 2x tr   Pleun Timmer
Niels Ensink    Mathis Hermans    Kyan Harding   Eline Nijenhuis
Guus Venema   Amy Wolthuis   Mieke Balt     
Jeff Ellenbroek   Phileine Dankers   laure v Marle    
Douwe Keuken   Sanvali Ardjoen   Teun v Leeuwen 2x tr    
    Tessa Fabels   Kay ten Brummelhuis    
    Stag Lutke Holzik   Menno ten Brummelhuis 2x tr  
    Noortje Balkema   Jurjen Eppinga    
18.45-19.45  5/6-60 min   19.45-20.45  5/6-60 min     20.45-21.30  3/4-45 min     21.30-22.30  5/6-60 min  
Melanie Dijkstra   Paul Loohuis   Daan Kuiphuis     Renee Bal
Sophie Kuiphuis   Gert-Paul Bonhof   Niels Rikkink    Rienk Bakker
Anne v Wijk   Evert Keuken   Elon Reijrink    Arthur Egberink
Amber Dijkstra 2x tr   Willem Kuijers   Erwin Mulder   Paul v Buuren
Julie Vanstiphout 2x tr   Hugo Mulhof       Han Stoker   
    Berend Russschenkamp        
VRIJDAG            
14.45-15.30  7/8-45 min     15.30-16.15  5/6-45 min     16.15-17.15  7/8-60 min     17.15-18.00  3/4-45 min  
Yob Balkema  2x tr   Tessa Veldhuis    Mats Hermans 2x tr   fleur baas
Hugo Holtes   Jort vd Kooi    Simon Baas   Lauren Haarhuis
Britt ten Berge   Simone Lesscher    Tristan te Kulve   Juliette Broekhuis
Julliette Lutke Holzik  2x tr   Daan Olthof   Christian Lesscher  2x tr   Maudy-Marell ter Braak 
Marijn Keur 2x tr   Daphne Korbag   Tim Jansen     
Pepijn Peters         kai Oosting     
Gijs vd Beek 4x       Job Neerhof 2x tr    
             
18.00-19.00  5/6-60 min     19.00-20.30  5/6-90 min          
Luuk Smellink   Joost Kuiphuis        
Tom Vanstiphout   Iris Kuiphuis        
Owen ter Wal   Gijs v Leeuwen        
Jort Kosse    Veere Heersink        
Milan Leushuis   Wout Botman        
             
ZATERDAG            
09.15-10.00   3/4-45 min  10x   10.00-11.00   5/6-60 min  10x        
Nicoline Broekhuis         Ivar Hannessen                 
Ingmar Waardenburg    Lydia Hannessen        
Danielle Wesselman    Gerdien ter Braak-Assink        
Petra Eppinga   Marischka Straatman/leermakers    
    Michel Leermakers        
    Jolanda Bruggink ?        

 

Zomertraining Hans 2020

Tip: Om het volledige overzicht te zien moet je even naar rechts scrollen.
(Aangegeven tijden zijn inclusief inspelen)

MAANDAG        
18.00-18.45  3/4-45 min    18.45-19.45  5/6-60 min      
Mark van Wijk   August ten Berge    
Berend-Jan Florijn   Petra ten Berge    
Cas Eppinga 2x tr   Jeroen Samsom    
    Richard Mulder    
    Suzan Brummelhuis    
    Marjolein Hermans     
         
19.45-20.30  3/4-45  min     20.30-21.15  3/4-45 min     21.15-22.00  3/4-45 min  
Ciska van Wijk   Linda Hofstede   Tom Mekenkamp
Daphne van Marle   Accelien Horsthuis   Timon Schrooten
Fieke van Kuijk   Chanine Wessels   Rob Mekenkamp
Jennifer Havinga   Avennes Krabbenbos   Bert Sauer
         
         
         
         
DINSDAG        
19.00-20.00  5/6-60  min     20.00-21.00  7/8-60 min    21.00-21.45  3/4-45 min 
Judith Mansveld   Peter Overgaauw   Frank van Baar
Anke Smalbrugge   Stef Kuiphuis   Henk-Willem Nijmeijer
Nicole Mulhof   Ivo oude Middendorp   Ferry Gigengack 2x tr
Wendy van der Meulen   Arjan Hammink    
Kim Waninge   Walter v Marle    
Rosa Amptmeijer 4x   Mark Havinga    
    Coen Geeshink    
         
DONDERDAG        
18.00-19.00  5/6-60 min     19.00-19.45  3/4-45 min      19.45-20.45  5/6-60 min  
Lennard Holleman   Thijs Oosterbroek   Koen Goselink
Niels Horsthuis   sven kottink   Laura Goselink
Jesper Harding   Floris Bonhof   Yvette Abbing- Fokkert
Sepp Oude Wolbers   Thomas Lentelink    Rutger ter Haar
Tom Raanhuis       Marion Vloedgraven 
Alex Bruggeman       Albert Abbing
         
20.45-21.30  3/4-45 min          
Ferry Gigengack 2x tr        
Stijn Hamburg        
Sebastiaan Verbaenen        

Zomertraining Debbie 2020

(Aangegeven tijden zijn inclusief inspelen)

MAANDAG        
15.00-15.30  2x -30 min   15.30-16.15  3/4-45 min    16.15-17.00  3/4-45 min
Jaelinn Aalders   Maud Vehof   Jesse Wilmink
Noud Sieverink   Felien v Leeuwen   Gijs Smalbrugge
    Charlotte Evers     Egbert Hamburg
    Lieke Cohn     
         
18.45-19.30  3/4-45 min   19.30-20.15  3/4- 45 min   20.15-21.00  3/4-45 min
Leonieke Lusthutz   Danielle Kuiphuis   Enith Vehof
Karin Kamers   Anoukh v Baggum   Franka v Leeuwen
Hanneke Erents   Saskia Smelter   Kristel Luttikhuis
    Beate ten Bokum   Manon Groothuijs
         
21.00-21.50  5/6-50 min          
Dolf Limmen         
Leon Lagendijk         
Lianke Gerdzen         
Martijn Kruizinga         
Daniel La Porta         
Tabitha Limmen ?        
         
WOENSDAG        
17.15-18.00  2-30 min     18.00-18.45  3/4-45 min  20x    18.45-19.35  3/4-45 min
Jayden Breider   Wieske Boswerger   Esther Nollen
Julius Thuring   Wencke ter Wal   Chantal Koekoek
Stijn Postma ?   Maud Kosse   Nicole v Olffen
    Dorien Smellink   Nancy ter Wal ?
19.35-20.20  3/4-45 min        
Manon vd Berg        
Annemarie vd Beek        
Chantal Olde Heuvel        
         
DONDERDAG        
15.45-16.30   16.30-17.15  3/4-45 min   21.20-22.20  5/6-50 min  
vrij   Floris jan Verver    Gea Martinius
    Mika Wolbers   Hermie Oortgiesen
    Liam Horstman    Vincent ten Thij 4x
    Laurens Kokkeling    Jan Fransen
    evt Norris Verver   Jan Cor Isarin
VRIJDAG        
17.10-17.45   17.45-18.35  5/6-50 min 18x    
Marloes Eppinga   Svenja de Noord     
Anna ter Morsche   Nardy Slotman     
Teun Schóller 4x   Esther Booltink    
    Gilbert Gils     
    Monique Gils